S7000 IQ Plus

AZ S 7000 IQ PLUS ELŐNYEI

Az S 7000 IQ plus rendszer egyik nagy előnyét pont a sokoldalúsága adja. Az azonos falcmélységű, intelligens profiltechnológiáknak köszönhetően a GEALAN S 7000 IQ plus (82,5 mm beépítési mélységű) és az S 7000 IQ (74 mm beépítési mélységű) rendszerek keretei és szárnyai egymással szabadon kombinálhatók. A számos kiegészítő profillal az összes ügyfél összes ablakszerkezeti elképzelése megvalósítható.

  1. 82,5 mm beépítési mélység keretekhez és szárnyakhoz
  2. Klasszikus vonalvezetés
  3. Fokozottabb betörésvédelem a kiegészítő akadályt jelentő középső ütközőtömítéssel
  4. Kiemelkedő hő- és hangszigetelési tulajdonságok a hatkamrás szerkezetnek köszönhetően
  5. Alkalmas az akár 54 mm vastagságú, háromrétegű üvegezés befogadására is
  6. Az STV® statikus szárazüvegezési módszerre optimalizált

JOBB HŐSZIGETELÉS

Az új S 7000 IQ plus rendszer teljesíti az épületek hőszigetelésének javítására vonatkozó központi követelményeket. Ezért is készül 82,5 milliméteres beépítési mélységgel és hat kamrával. Az 54 mm vastag, háromrétegű üvegezéssel együtt kiemelkedő hőszigetelést biztosít. A szabványos acélmerevítéssel együtt alkalmazott S 7000 IQ plus rendszer a maga 1,0 W/(m²K) értéket elérő Uf-paraméterével a jövő csúcskategóriás megoldásai közé tartozik, és már ma is teljesíti a 2012. évi német energiatakarékossági rendelet (EnEV) előírásait. Mindezzel lehetővé válik az akár 0,74 W/(m²K) értéket elérő Uw-paraméter is (Ug = 0,5 W/(m²K)) esetében. A GEALAN rendszereit beépítő vállalkozók így még rugalmasabban reagálhatnak az építtetők vagy építészek előírásaira, és minden további nélkül pályázhatnak új építési és felújítási projektekre.

BETÖRÉSVÉDELEM AZ S 7000 IQ PLUS RENDSZERREL

Ennél nagyobb biztonság már nem is létezik
A védelem és a biztonság megléte az emberi alapigények egyike. Ez nem csak az anyagi értékeket, hanem a négy fal közötti biztonságérzetet is jelenti. Az S 7000 IQ plus ablakprofil-rendszere teljesíti a megbízható betörésvédelemmel szemben támasztott követelményeket. A 82,5 mm nagy beépítési profilmélység, a masszív anyagvastagság és a kiegészítő akadályt jelentő középső ütközőtömítés meggyőző érvek a szerkezet biztonságossága mellett. Mindezt a szárnyban létesített biztos vasalatcsavarozás egészíti ki.

A kiegészítő akadályt jelentő középső ütközőtömítés

  1. Külön biztosítja az ablakot a csavarhúzós, feszítővasas vagy más segédeszközös felfeszítés ellen
  2. A szárnyvasalat hornyának kettős falazata különösen szilárd csavar- és vasalatrögzítést tesz lehetővé, és tovább nehezíti a felfeszítést
82,5 mm beépítési mélység
54 mm vastagságú, háromrétegű üvegezés
1,0 W/(m²K) érték
6 légkamrás kialakítás