Gealan S9000

AZ S 9000 ELŐNYEI

SZABADON KOMBINÁLHATÓ INNOVATÍV KÖZÉPTÖMÍTÉS

Az új S 9000 GEALAN rendszer 82,5 milliméteres beépítési mélységű kombinált rendszerként azonos mértékben egyesíti a közép- és ütközőtömítés tulajdonságait és előnyeit. A nagy beépítési mélység, a keret és a szárny hat profilkamrája és az akár három körülfutó tömítőszint garantálja a kiemelkedő hőszigetelési teljesítményt. Az ablakok ezzel a legszigorúbb követelményeknek is megfelelnek. 

KORSZERŰEN KIALAKÍTOTT KÖZÉPTÖMÍTÉS

A keret falcában található rugalmas középtömítés jelentős mértékben javítja a hőszigetelési teljesítményt. Ezenfelül megóvja a vasalatelemeket a befolyó nedvességtől és így jobb nyitást biztosít – különösen alacsony külső hőmérsékletnél.

  1. Alkalmas az akár 52 mm (STV® 54 mm) vastagságú, háromrétegű üvegezés befogadására is.
  2. Keskeny elölnézeti szélesség és dizájnorientált 15°-os ferdeségű élek.
  3. Intelligens tömítési elgondolás akár három tömítési szintig.
  4. Optimálisan használható az STV®-vel, vagyis a tábla és a szárnyvasalat szárazragasztásával.
  5. Nagyon jó hő- és hangszigetelés a hatkamrás felépítménynek és a tok és a szárny nagy beépítési mélységének köszönhetően.

OPTIMÁLIS HŐSZIGETELÉS

A legjobb hőszigetelési tulajdonságokkal rendelkező rendszer nem véletlenszerűen, hanem céltudatos fejlesztési munka eredményeként jön létre. Az eredmények önmagukért beszélnek. A különféle számítások kiemelkedő hőszigetelési értékeket eredményeztek. A fejlesztés célja kezdetektől a Uf - 0,92 W/m²K értékű hőszigetelés elérése volt az acélt használó alapkombinációban – vagyis a passzívház-alkalmasság teljesítése. Mindezt a rendszerkialakítás innovatív részleteinek összessége adja.

Nagy beépítési mélység a 26 mm-es átfedési magasságnak köszönhetően az optimális hőszigetelésért. Egyedi acélöntvények a statika és a hőszigetelés arányának optimalizálására. Folyamatos 6 kamra a külső keretben, szárnyak és oszlopok a kiváló hő- és hangszigetelésért.

SZILÁRDABB FELÉPÍTÉS AZ STV® STATIKUS SZÁRAZÜVEGEZÉSNEK KÖSZÖNHETŐEN

A GEALAN saját fejlesztésű STV® (németül: Statische-Trocken-Verglasung, magyarul: statikus szárazüvegezés) ragasztástechnikájában az üveget és a szárnyprofilt kifejezetten az ablakkészítéshez kidolgozott ragasztószalaggal ragasztják össze az üveg megszokott falcolásával. Az ablaktáblák és a szárnyprofil összeragasztásával a szárny átveszi az üvegtábla merevségét és az egész rendszer szilárdabbá válik. Így a szabványos elemek gyártása acél felhasználása nélkül is lehetséges. Az STV® és a szárnyba helyezett acél kombinációjával különösen nagy ablakelemek készíthetők.

Az STV® technológia és a hagyományos acélmerevítés együttese korábban megvalósíthatatlan elemméretet teszi lehetővé.

  1. Minimálisra rövidíti az ablak egyébként időigényes be- és utóállítását.
  2. Az ablaktábla és a szárny összeragasztása javít a betörésvédelmen.
  3. Az STV® technológiával készült ablakok még hosszabb használat után is olyan pontosan zárnak, mint egy széf.

AMENNYIBEN RÉSZLETESEBB TÁJÉKOZTATÁST SZERETNE AZ S9000 TERMÉKCSALÁDRÓL KÉRJÜK KATTINTSON IDE ÉS TÖLTSE LE PROSPEKTUSÁT.

82,5 milliméteres beépítési mélységű kombinált rendszer
akár 52 mm (STV® 54 mm) vastagságú, háromrétegű üvegezés befogadására is
0,92 W/m²K értékű hőszigetelés
6 kamra a külső keretben