TROCAL 76mm Dupla Tömítéses Rendszer

FEDEZZE FELL A MODERN VILÁGOT

A TROCAL rendszerek fejlődésének története jól érzékelhető a legújabb ablak rendszereknél. A PVC-U ablak rendszer TROCAL 76mm-es dupla tömítéses rendszerét 5 légkamra, 76mm-es beépítési mélység, egyenes vonalak és időt álló elegancia jellemzi. A kettős elasztikus tömítés a profil belső és külső oldalán egyaránt megtalálható az ablak szárnya és a keret között.

A TROCAL 76mm-es rendszere idális választás új és felújított épületeknél egyaránt. A PVC-U ablak rendszer kíváló technikai kivitelezésnek köszönhetően megfelel a legmagasabb statikai követelményeknek is. A nagy áttetsző üvegfelületeken át akadály nélkül áramolhat be a fény lakásunkban. Továbbá a nagy üvegfelüleletek kíválóan hasznosítják a nap energiáját.

A profilrendszer kíváló karakterisztikáját jellemzi az 1.1 W/(m²K) hő, és a 47dB zajszigetelő képesség a három rétegű 48mm-es üvegezésnek köszönhetően. Az említett műszaki jellemzők miatt az ablak rendszer megfelel mind a jelenkor mind a jövő kihívásainak.

A TROCAL 76mm-es kettős elasztikus tömítésű rendszere AluClip és AluClip Pro kivitelben is megvásárolhatóak.

TROCAL 76mm-es kettős szigetelésű AluClip rendszer TROCAL 76mm-es kettős szigetelésű AluClip Pro rendszer 
A 76mm-es profilra illeszkedő aluminim borítás tökéletesen ötvözi magába az időtlen eleganciát, a színek variálhatóságát valamint a nagyfokú stabilitást. Szeretné otthonát elképzeléseinek megfelelően megtervezni kompromisszumok nélkül? Az AluClip Pro rendszerrel ez lehetséges. Dizájn és funkcionalítás egyben.
5 légkamrás 76mm-es profil 5 légkamrás 76mm-es profil 
Magas hőszigetelő képesség: Uf = 1.2 W/(m²K) Aluminium borítás az AluClip Pro rendszerrel 
47dB-es hangszigetelés érték Szárnyak nem igényelnek további merevítést 
Kíváló műszaki kivitel, elegáns tervezés, precíz illesztések Magas hőszigetelő képesség: Uf = 1.2 W/(m²K)
Korlátlan színválaszték  Mivel nem szükséges további merevítés az acél profil belseje proEnergyTech habbal tölthető ki.
76mm-es profilmélység
5 légkamrás kivitel
1.1 W/(m²K)
47dB zajszigetelő képesség