Trocal 76mm Közép Tömítéses

FEDEZZE FEL AZ EGYEDI ÉLET STÍLUST

A TROCAL mérnökei és technikusai kifejlesztették a TROCAL 76 közép tömítéses, modern, újra gondolt PVC-U ablak rendszerét 76mm-es beépítési mélységgel. Nem csak a technikai tulajdonsági maximálisak, hanem hő-, és hangszigetelő képességei is meggyőzőek. A keskeny szárnyak, a profil külső keretei még jobban kiemelik a nagy üvegfelületeket. Lakása nem csak napfénnyel lesz teli, hanem melegséget sugároz.

A végeredmény egy tökéletes tervezés, mely meggyőző hőszigetelő képességgel párosul. A 76mm-es Standard változat is teljesíti a Uf 1.0 W(m²K) értéket köszönhetően a hat légkamrának. Hangszigetelő képessége 48dB, valamint három rétegű 48mm-es üveggel is szerelhető.

Tervezze meg PVC-U profilját elképzelései szerint. Választhat a klasszikus fehér PVC vagy a TROCAL DecoStyle laminált szinskálájából és proCoverTec technikával burkolt aluminium felületek közül.

A TROCAL 76 rendszere mindent megad Önnek amire szüksége lehet elképzeléseinek megvalósításához és mindezek mellett kíváló ár/érték arányt biztosítva.

76mm-es profilmélység
6 légkamrás kivitel
Uf 1.0 W(m²K)
48dB-es hangszigetelő képesség