Trocal 88mm Standard

AZ INNOVATÍV ABLAK

A jövő megérkezett - nagy áttetsző felületek, elegáns dizájn, magas hang és hőszigetelési tulajdonság, kimagasló biztonság - A TROCAL 88 ablak rendszer teljesíti mind a jelen, mind a jövő követelményeit. Köszönhetően modularitásának és fejlett technológiájának a PVC-U ablak rendszer 88mm-es beépítési mélységgel nagyszerű költséghatékonyságot kínál.

A magas szerkezeti szilárdságú PVC-U ablakprofil miatt nagy felületű, akár 56mm-es három rétegű üvegezéssel is rendelhető, mely kíváló hang és hőszigetelési értéket biztosít. További figyelemre méltó műszaki paraméterei közé tartozik a betörés védelem és az innovatív szellőztető rendszer, melyek bizonyítják a TROCAL 88 ablak rendszerek kíváló integrált megoldásait.

Már a standard kivitelnél is a TROCAL 88 magas hőszigetelő képességet biztosít a 7 légkamrás kivitelnek köszönhetően. Ez a hőszigetelő képesség megfelel a passzív ház követelményeinek is. Hőszigetelő képessége Uf = 0.95 W/(m²K), mely akár három rétegű 48mm-es üveg vastagsággal elérhető. További betétekkel a hőszigetelő képesség egészen 0.88 W/(m²K)-ig javítható.

Színskálája egyedüláló változatosságot kínál vásárlóinak. 17 választható fa és hagyományos színárnyalat, valamint további 5 szín közül választhatnak a vásárlók a aluminium borítású felületekhez.

TROCAL 88mm AluClip TROCAL 88mm AluClip Pro

A Trocal 88 AluClip rendszer egy ultra modern PVC-U ablak profil, mely egy elegáns aluminium borítást kapott. E két megoldás ötvözésének köszönhetően az ablakrendszerek minden jövőbeni igény kielégítenek. A PVC-U profil kíváló hang és hőszigetelést és megbízható használhatóságot, míg az aluminium takaró felület elegáns egyedi megjelenést bíztosít.

Főbb jellemzők:

A speciális tervezésű PVC-U profilnak és az aluminium borításnak köszönhetően a TROCAL 88 AluClip Pro rendszer szemet gyönyörködtető. A három rétegű 56mm-es üvegezésnek köszönhetően az üvegfelületek kíválóan hasznosítják a nap energiát, valamint csökkenthetjük háztartásunk széndioxid kibocsájtását. Az Energy Tech rendszernek köszönhetően a hőszigetelő képesség tövább javítható.

Főbb jellemzők:

Stílust teremtő kombinációk Funkcionális aluminim borítás 
88mm-es beépítési mélység 88mm-es beépítési mélység 
Letisztult, egyenes vonalak stílusos aluminium borítással 7 légkamrás kialakítás 
Hatalmas, akár három rétegű 56mm vastag üvegfelületek Egyedül álló 0.79 W/(m²K) hőszigetelés érték
Korlátlan szinválaszték Korlátlan színválaszték
Környezetbarát anyagok Hatalmas, akár három rétegű 56mm vastag üvegfelületek
Könnyen tisztítható, robosztus, időt álló   Könnyen tisztítható, robosztus, időt álló 
88mm-es beépítési mélység
Uf = 0.88 W/(m²K)
7 légkamrás kivitel
17 választható fa és hagyományos színárnyalat